Aktuellt angående index- och fastighetsskattetillägg i hyresavtal

Den senaste tidens turbulens i världsekonomin ger ringar på vattnet även inom ramen för gällande svenska hyresavtal. Mot bakgrund av detta är index- och fastighetsskattetillägg viktiga villkor för hyresgäster att diskutera vid kommande förhandlingar av era lokalhyresavtal.

Läs vårt inlägg om index- och fastighetsskattetillägg för att ta del av en förklaring av detsamma samt varför tilläggen är viktiga att beakta vid kommande förhandlingar av era hyresavtal.

Läs inlägget här

Välkommen att kontakta oss vid frågor. Kontaktuppgifter finner du vid sidan av inlägget samt här.

En del av Svensk Handel

Svensk Handel arbetar för att stärka handelns konkurrenskraft. Svensk Handel är en arbetsgivarorganisation som driver handelns frågor för parti-, detalj- och e-handeln. Svensk Handel Juridik är ett helägt dotterbolag till Svensk Handel och har i mer än 40 år bistått medlemmar med juridisk rådgivning. Som medlem i Svensk Handel får ni rabatterade priser på vår rådgivning.

Trygg E-handel

Trygg E-handel är en certifiering för nätbutiker som visar konsumenten att du som e-handlare är en seriös aktör som står för tydliga, enkla och enhetliga villkor och att köpet sker tryggt och säkert. Du kan ansöka om certifieringen på Svensk Digital Handels hemsida.