Vår rådgivning

Är ni i behov av juridisk rådgivning men osäkra på omfattningen av ert behov? Vi hjälper er att hitta ett upplägg som passar er! Hos oss kan ni få rådgivning i alla storlekar och former.

slider image
 
Callout image

Verksamhetsområden

Oavsett vilken tjänst ni anlitar oss för är vår uppgift att tillhandahålla juridisk rådgivning som ger er affärsnytta. Våra medarbetare är experter inom sina områden och har god kännedom om er bransch och kan därför leverera enkel och affärsorienterad juridisk rådgivning. Hitta rådgivning som passar er bland våra olika verksamhetsområden.

Callout image

Löpande rådgivning

Vid tillfälliga behov och för begränsade ärenden kan löpande rådgivning vara det bästa alternativet. Läs mer om vad vi erbjuder.

Callout image

Abonnemangstjänst

Många företag har behov av juridisk rådgivning men det kan vara svårt att förutspå omfattningen av behovet. Svensk Handel Juridik vill göra juridiken mer lättillgänglig för företag och har därför tagit fram en abonnemangstjänst för våra juridiska tjänster. Läs mer om vad som ingår i abonnemanget.

Callout image

Projektrådgivning

Vid vissa tillfällen kan det finnas ett större behov av juridisk rådgivning. I dessa situationer erbjuder vi projektrådgivning till förmånligt pris. Läs mer om vår projektrådgivning.

Callout image

Kurser

Vi är övertygade om att medarbetarna är en nyckel till ett företags framgång. Vi vet också att många delar av verksamheten kräver kunskap i juridik för att nå bäst resultat.

Läs mer om vad vi kan erbjuda er.

Callout image

Hyr en bolagsjurist

Ibland räcker det inte att ta in juridik via konsulttjänster. Därför erbjuder vi också möjlighet att anlita oss när ni har behov av en jurist på plats, men inte vill anställa en bolagsjurist.

En del av Svensk Handel

Svensk Handel arbetar för att stärka handelns konkurrenskraft. Svensk Handel är en arbetsgivarorganisation som driver handelns frågor för parti-, detalj- och e-handeln. Svensk Handel Juridik är ett helägt dotterbolag till Svensk Handel och har i mer än 40 år bistått medlemmar med juridisk rådgivning. Som medlem i Svensk Handel får ni rabatterade priser på vår rådgivning.

Trygg E-handel

Trygg E-handel är en certifiering för nätbutiker som visar konsumenten att du som e-handlare är en seriös aktör som står för tydliga, enkla och enhetliga villkor och att köpet sker tryggt och säkert. Du kan ansöka om certifieringen på Svensk Digital Handels hemsida.