Kontakta oss

slider image
 

Svensk Handel Juridik är ett dotterbolag till Svensk Handel som i snart 50 år bistått Svensk Handels medlemmar med juridisk rådgivning men ni behöver inte vara medlemmar i Svensk Handel för att få hjälp av oss.

Vi hjälper alla från små familjeföretag till stora, internationella, börsnoterade koncerner. Svensk Handel Juridik ger ert företag juridisk rådgivning inom ett brett spektra av rättsområden.

Vår kompetens och erfarenhet inom dessa områden är både unik och svårslagen.

Välkommen att kontakta oss med dina frågor!

Kontakt

Växeln: 010 – 47 18 710
E-post: info@shjuridik.se
Adress: Brunnsgatan 6, 2 tr
111 38 Stockholm

 

Våra kontor

Göteborg
Drottninggatan 56
411 07 Göteborg

Stockholm
Brunnsgatan 6, 2 tr
111 38 Stockholm

En del av Svensk Handel

Svensk Handel arbetar för att stärka handelns konkurrenskraft. Svensk Handel är en arbetsgivarorganisation som driver handelns frågor för parti-, detalj- och e-handeln. Svensk Handel Juridik är ett helägt dotterbolag till Svensk Handel och har i mer än 40 år bistått medlemmar med juridisk rådgivning. Som medlem i Svensk Handel får ni rabatterade priser på vår rådgivning.

Svensk Digital Handel

Svensk Digital Handel AB utvecklar tjänster och driver frågor som bidrar till en tryggare, smartare och mer lönsam digital handel i Sverige. Svensk Digital Handel verkar för att stärka den svenska e-handelns konkurrenskraft. Medlemmar i Svensk Digital Handel får rabatterade priser på vår rådgivning.

Trygg E-handel

Trygg E-handel är en certifiering för nätbutiker som visar konsumenten att du som e-handlare är en seriös aktör som står för tydliga, enkla och enhetliga villkor och att köpet sker tryggt och säkert. Du kan ansöka om certifieringen på Svensk Digital Handels hemsida.