Letar du efter ett extrajobb vid sidan av studierna i höst? Svensk Handel Juridik söker en juriststudent för extrajobb vid arbetstoppar

Svensk Handel Juridik söker nu en juriststudent för timanställning till vårt kontor i Stockholm lokaliserat nära Stureplan. Du kommer att bistå juristerna med administrativa arbetsuppgifter inom framförallt GDPR, hyresrätt och konsumenträtt. Arbetsuppgifterna är varierade då vi biträder både enskilda handlare och nationella kedjor med all juridik som påverkar deras verksamhet. Svensk Handel Juridik består i dagsläget av sju jurister och en paralegal.

Vem är du?

Vi söker dig som idag studerar juridik och har fullföljt minst sex terminer av dina studier. Som person är du positiv, prestigelös och engagerad. Du är även noggrann, ansvarsfull och har lätt att uttrycka dig i tal och skrift.

Om Svensk Handel Juridik

Svensk Handel Juridik AB är ett helägt dotterbolag till Svensk Handel som i mer än 45 år bistått medlemmarna med juridisk rådgivning. Rådgivningen omfattar all den juridik som ett handelsföretag kommer i kontakt med. Svensk Handel Juridik ger experthjälp i bl.a. kommersiell hyresrätt, entreprenadrätt, köp- och konsumenträtt, avtalsrätt, dataskydd och e-handelsrätt och andra frågor som är viktiga för handelns företag. Vi erbjuder även skräddarsydda utbildningar i lokalhyresrätt, konsumenträtt och e-handelsrätt/digital konsumenträtt.

Ansökan

Din ansökan ska vara oss tillhanda senast den 15 augusti 2020. Ansökan ska innehålla CV, personligt brev och betyg från avslutade kurser på juristprogrammet. Intervjuer sker löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Winbom.

Ansök här

En del av Svensk Handel

Svensk Handel arbetar för att stärka handelns konkurrenskraft. Svensk Handel är en arbetsgivarorganisation som driver handelns frågor för parti-, detalj- och e-handeln. Svensk Handel Juridik är ett helägt dotterbolag till Svensk Handel och har i mer än 40 år bistått medlemmar med juridisk rådgivning. Som medlem i Svensk Handel får ni rabatterade priser på vår rådgivning.

Svensk Digital Handel

Svensk Distanshandel AB utvecklar tjänster och driver frågor som bidrar till en tryggare, smartare och mer lönsam digital handel i Sverige. I nära samarbete med föreningen Svensk Digital Handel verkar de tillsammans för att stärka den svenska e-handelns konkurrenskraft. Medlemmar i Svensk Digital Handel får rabatterade priser på vår rådgivning.

Trygg E-handel

Trygg E-handel är en certifiering för nätbutiker som visar konsumenten att du som e-handlare är en seriös aktör som står för tydliga, enkla och enhetliga villkor och att köpet sker tryggt och säkert. Du kan ansöka om certifieringen på Svensk Digital Handels hemsida.